Filter by
Categories
Filter

Duplex paper

Duplexvellen zijn een soort papier dat is gemaakt van twee lagen papier die aan elkaar zijn gelijmd. Duplexvellen worden vaak gebruikt voor verpakkingen, omdat ze sterker en duurzamer zijn dan enkellaags papier. Duplexvellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan doeleinden.

Onze duplexvellen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de nieuwste technologieën geproduceerd. We bieden een breed scala aan duplexvellen aan, zodat u de perfecte vellen kunt vinden voor uw behoeften. Onze duplexvellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. We bieden ook een breed scala aan verpakkingsoplossingen, zodat u de perfecte verpakking kunt vinden voor uw producten.

Als u op zoek bent naar een producent van duplexvellen die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van duplexvellen:

  • Sterk en duurzaam
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Geproduceerd met de nieuwste technologieën
  • Beschikbaar in een breed scala aan maten
  • Beschikbaar in een breed scala aan verpakkingsoplossingen
Duplex paper

There are 23 products.

Showing 1-12 of 23 item(s)

Active filters